Jordvarmeanlæg

Jordvarmeanlæg

Jordvarmeanlæg installeres i Helsingør og omegn
​Jordvarme er en smart og effektiv måde at få opvarmning i sin bolig på, som både er miljøvenlig og energibesparende. Med et jordvarmeanlæg kan du få dækket helt op til 80 % af varmeudgiften i din bolig, og der vil derfor være rigtig mange penge at spare ved at gøre brug af jordvarme fremfor el-varme.

​Hos Hammerich VVS udfører vi installation af jordvarmeanlæg i Helsingør, Fredensborg, Hornbæk og omegn, og vi kan også give netop dig en hjælpende hånd med at få installationen i din bolig.

Professionel rådgivning om jordvarmeanlæg hos dig

Når man skal have installeret jordvarmeanlæg i sin bolig, er det selvfølgelig vigtigt, at man sørger for at tage en dialog med en fagmand omkring dette, så man kan finde ud af hvilken løsning, der vil passe bedst til en. ​Vi vil naturligvis også gerne rådgive dig i forbindelse med dit køb af en ny varmepumpe, så du kan være sikker på at få det ønskede resultat, uanset om det skal være med jordvarme eller ej.​

Hvad koster jordvarme?

At investere i jordvarme til sin bolig vil uden tvivl være en glimrende investering for dig som boligejer. Når man vælger at gøre brug af denne form for varme, vil det være muligt at komme til at opnå nogle betydelige besparelser hvert eneste år på sin varmeregning.

Samtidig har du som boligejer også mulighed for at ansøge om at få et tilskud til dit køb af en pumpe til dit jordvarmeanlæg, da dit energiselskab giver tilskud til købet af denne.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du gerne vil vide mere, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 49 29 99 77 til en uforpligtende snak omkring dine muligheder hos os og vores priser. Har du spørgsmål ang. pris, installation eller andet, er du også meget velkommen til at sende os en e-mail på sh@hammerich-vvs.dk.​