Luft til vand

Luft til vand

Luft til vand varmepumpe i Helsingør og omegn
Med en luft til vand varmepumpe installeret i din bolig vil du have mulighed for at spare mange penge årligt på din varmeregning. Pumpen vil reducere dit forbrug af energi, så du sparer penge hvert år i mange år frem, hvilket gør det til en rigtig god investering for dig som forbruger.

Få tilskud til luft og til vand varmpumpe

Når du skal ud for at gøre dig et køb af en ny varmepumpe, vil du være berettiget til at modtage et tilskud til dette køb fra dit energiselskab. Man har fra statslig side besluttet, at energireducerende installationer i hjemmet skal være tilskudsberettigede, hvilket gør, at du kan søge om at få tilskud til installationen.

Hos Hammerich VVS yder vi gerne rådgivning i forbindelse med dit køb af luft til vand varmepumper, og vi hjælper dig også gerne med at ansøge om tilskuddet.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Har du spørgsmål til, hvad du kan bruge en luft til vand varmepumpe til, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på levering og montering, er du velkommen til at kontakte os på telefon 49 29 99 77 ​eller e-mail sh@hammerich-vvs.dk for en specifik pris.

Vi hjælper gerne med installation af din nye pumpe i Helsingør, Hornbæk, Fredensborg og omegn.​​​ Vi tilbyder også installation af jordvarme til fordelagtige priser.