Varmepumper

Varmepumper

Montering af varmepumpe, rådgivning og servicering
Hos Hammerich VVS kan vi både hjælpe dig med levering og montering af varmepumpe i Helsingør, Fredensborg, Hornbæk og omegn.

Vi har i tidens løb udført levering og installation af varmepumpe i form af jordvarmepumper og ​luft til vand varmepumper samt luft til luft varmepumper og har dermed stor erfaring inden for dette felt. Vi arbejder hovedsageligt inden for mærkerne Baxi og Metro Therm.

Rådgivning om valg af ny varmepumpe

Når en varmepumpe skal købes og installeres, kan det være en stor fordel, at man sørger for at få drøftet sit valg af ny varmepumpe med en fagmand, der kan yde professionel rådgivning, så man får valgt sig den helt rette af slagsen.

Varmepumper findes i en række forskellige overordnede varianter, og det er bestemt vigtigt, at man sørger for at finde sig den rette model, der passer til ens bolig. Dette kan vi hjælpe dig med.​

Servicering af din varmepumpe

Vi tilbyder, udover levering og montering af varmepumpe, også løbende varmepumpe-service af forskellige typer.

​Når du vælger os, kan du altid regne med et gedigent og veludført arbejde til aftalt tid. Vi vægter kvalitet og god service højt og sætter dig som kunde i højsædet. Du vil derfor altid være i trygge hænder, når du overlader serviceringen af din varmepumpe til os.

Kontakt os for en pris på montering af varmepumpe

Hvis du ønsker at høre mere omkring de mange fordele ved montering af varmepumpe eller et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at give os et kald på telefon 49 29 99 77 til en uforpligtende snak omkring muligheden for at få installeret en varmepumpe i din bolig.​

​Du kan også skrive til os på e-mail sh@hammerich-vvs.dk.